Bostøtte efter paragraf 85

Vi tilbyder bostøtte i form af personlig støtte i eget hjem efter servicelovens paragraf 85. Bostøtten kan etableres både til tidligere beboere på Odamsgård, og til andre unge med behov for dette.

Indholdet i tilbuddet om bostøtte

Omfang og det konkrete indhold vil variere efter den enkeltes behov. Formålet med bostøtte efter paragraf 85 er at øge den unges/voksnes mulighed for at få en velfungerende, selvstændig tilværelse.

Bostøtten kan omfatte alle de områder, den unge ønsker støtte til. Det kan være konkrete praktiske opgaver i hjemmet, rengøring, madlavning, planlægning m.m., men også social træning, og støtte til at fungere på evt. arbejde eller uddannelse.

Der vil typisk også være behov for støtte til at håndtere post og kontakt til myndigheder og andre aktører omkring den unge/voksne.

Tillid samt stabil og fleksibel bostøtte

For at kunne opbygge den nødvendige tillidsrelation, lægger vi vægt på at tilbyde stabil og fleksibel støtte og på at være tilgængelige.
Det betyder at der vil være mulighed for at kontakte støttepersonen eller en anden kendt person døgnet rundt – hverdage og weekender.

Hjælpen skal være der når behovet er der!

Støtte efter servicelovens paragraf 85

Vores bostøtte tilbud er godkendt i henhold til servicelovens paragraf 85. Odamsgård tilbyder ligeledes botilbud og uddannelsestilbud såsom STU. Læs mere om vores målgruppe her.

Efterværn og bostøtte efter paragraf 85 Nordjylland